Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la o brutărie din comuna Grumăzeşti, judeţul Neamţ, trei persoane reuşind să iasă singure din clădire până la sosirea pompierilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ a anunţat, sâmbătă după-amiază, că incendiul s-a produs la un operator economic cu domeniu de activitate panificaţie, situat în localitatea Topoliţa din comuna Grumăzeşti. La locul solicitării au fost alocate forţe şi mijloace de intervenţie de la Detaşamentul de pompieri Târgu-Neamţ.

”Trei persoane s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis sursa citată.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajare de fum în interiorul unei încăperi a brutăriei, cu posibilitatea propagării la întreaga construcţie. Forţele de intervenţie au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului în urma căruia au ars 80 de metri pătraţi de planşeu din vată minerală şi lambriu de plastic şi 20 de metri pătraţi de panou tip sandwich.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coşul/burlanul de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.