Un bărbat şi o femeie au fost găsiţi morţi în casă, vineri, în judeţul Mureş, legiştii stabilind că decesul a survenit din cauza frigului şi a unei uşoare intoxicaţii cu cu monoxid de carbon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 26 ianuarie 2024, în jurul orei 11:30, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Râciu au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă din Câmpeniţa, două persoane, respectiv un bărbat, de 92 de ani, şi o femeie, de 77 de ani, au fost găsite decedate. La faţa locului, s-a deplasat echipa operativă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş şi Serviciului Criminalistic Mureş sub coordonarea procurorului criminalist, pentru desfăşurarea de activităţi specifice de cercetare penală”, a transmis, vineri seară, IPJ Mureş.

Sursa citată a precizat că trupurile celor doi au fost transportate la I.M.L Târgu Mureş, în vederea efectuării necropsiei.

”Concluziile provizorii au arătat faptul că decesul acestora ar fi survenit ca urmare a hipotermiei prin expunere la frig si intoxicaţiei uşoare cu monoxid de carbon”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate în urmărire penală proprie a Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.