Jandarmii dâmboviţeni continuă, vineri, monitorizarea şi verificarea zonei de la periferia municipiului Târgovişte unde joi a fost semnalată, prin trei apeluri la numărul 112, prezenţa unui leu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Astăzi, 13 mai a.c., jandarmii dâmboviţeni desfăşoară activităţi de monitorizare, supraveghere şi verificare a zonei, unde a fost semnalată prezenţa leului, pentru clarificarea situaţiei. Acolo se află o echipă de jandarmi şi un echipaj SMURD, fiind pregătiţi să intervină în situaţii deosebite Totodată, recomandăm cetăţenilor să informeze în cel mai scurt timp autorităţile, prin intermediul SNUAU 112, în situaţia în care felina îşi mai face apariţia”, transmite, vineri după amiază, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean.
Trei apeluri la 112 au anunţat, joi, prezenţa unui leu în diferite zone de la marginea municipiului Târgovişte, deşi reprezentanţii grădinii Zoologice au precizat că niciunul dintre animale nu lipseşte.  
La acţiunea de căutare a animalului  au participat aproximativ 60 se angajaţi ai Jandarmeriei, Poliţei, Poliţiei Locale, ISU, AJVPS şi DSVSA, dar şi un câine de căutare.  În plus, animalul a fost căutat cu ajutorul dronelor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.