Un student de la Academia Forţelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu a fost rănit cu un cuţit de un coleg, în urma unui conflict spontan. El a fost transportat la spital pentru îngrijiri, dar nu a fost nevoie de internare. Conducerea Academiei a dispus verificări şi a informat Parchetul Militar despre acest incident.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Academiei Forţelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu au transmis, joi, că în seara precedentă, în timp ce se aflau în zona spaţiilor de cazare pregătindu-se pentru a participa la apelul şi masa de seară, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, între doi studenţi din anul doi de studii a apărut un conflict spontan. Prin intervenţia colegilor, la acel moment, conflictul a fost stins.

”După reîntoarcerea în spaţiile de cazare, cei doi studenţi au reluat discuţiile în contradictoriu, conflictul a escaladat, iar unul dintre ei, cu scopul de a intimida, a luat un cuţit şi s-a îndreptat spre colegul său. A urmat o confruntare fizică în urma căreia studentul agresat a suferit o plagă prin tăiere, la nivelul piciorului drept. În urma intervenţiei colegilor, cei doi au fost despărţiţi, studentului rănit i s-a acordat primul ajutor şi a fost transportat la infirmeria unităţii, acolo unde a beneficiat de tratament medical de specialitate. Ulterior, pentru evitarea unor posibile complicaţii, studentul rănit a fost transportat la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă «Dr. Alexandru Augustin» din Sibiu”, a arătat sursa citată.

După ce rana a fost suturată, studentul rănit a fost readus în academie, deoarece nu se impunea internarea şi ţinerea sub observaţie. În prezent el este în afara oricărui pericol, starea de sănătate fiind bună.

”La nivelul academiei nu sunt tolerate astfel de manifestări, în consecinţă comandantul instituţiei a dispus constituirea unei comisii de cercetare, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor care au condus la acest incident regretabil. În legătură cu acest incident, academia a informat Parchetul Militar, pentru demararea procedurilor legale în astfel de situaţii”, au precizat reprezentanţii instituţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.