Un bărbat de 30 de ani a fost prins în flagrant, în Jilava, judeţul Ilfov, având asupra sa o armă de foc, letală, pe care încerca să o vândă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 1 noiembrie 2023, poliţiştii Direcţiei Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu sprijinul poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov - Serviciul de Investigaţii Criminale, au prins în flagrant delict un bărbat, de 30 de ani, aflat în localitatea Jilava, care deţinea fără drept o armă de foc scurtă, letală”, anunţă, miercuri, IGPR.

Sursa citată a precizat că bărbatul ar fi intenţionat să comercializeze arma.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Persoana în cauză a fost condusă la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române, pentru stabilirea provenienţei armei şi a celorlalte împrejurări de fapt, în vederea administrării probatoriului în cauză”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.