Numărul persoanelor rănite în urma accidentul produs joi seară pe drumul naţional (DN) 7, în judeţul Hunedoara, la ieşire din Orăştie, a crescut la nouă, după ce alte patru persoane au mers singure la spital. Traficul în zonă a fost reluat după aproximativ o oră şi jumătate de când a fost oprit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat, joi seară, că numărul persoanelor rănite în accidentul care s-a produs pe DN 7, la ieşire din Orăştie, a crescut la nouă, alte patru persoane prezentându-se singure la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Toate victimele au suferit răni uşoare, potrivit sursei citate.

Accidentul s-a produs joi, în jurul orei 19.30, când un şofer în vârstă de 39 de ani din Simeria a intrat pe contrasens după ce a pierdut controlul asupra direcţiei într-o curbă deoarece nu a adaptat viteza şi a lovit alte două maşini, conform purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Iniţial, cinci persoane au primit îngrijiri medicale, numărul răniţilor crescând după ce celelalte patru persoane implicate în accident s-au prezentat la spital.

Traficul a fost oprit în zona accidentului timp de aproximativ o oră şi jumătate, la ora transmiterii acestei ştiri circulaţia fiind reluată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.