Un tânăr din Gorj care a îmbrăcat un tricou cu însemnele Poliţiei este cercetat pentru uzurparea calităţii oficiale. El apare într-un clip video, într-o maşină, şi îi spune şoferului: ”Nu te opreşte nimeni cu Poliţia în cabină”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Imaginile au fost postate în mediul online.  

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Tânărul are un tricou în culorile uniformei poliţiştilor şi pe care scrie ”Poliţia”, atât în partea din faţă, cât şi în spate.  

El a fost filmat într-o maşină şi îi spune şoferului: ”Nu te opreşte nimeni cu Poliţia în cabină”.  

”La data de 11 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu - Biroul de Investigaţii Criminale, ca urmare a imaginilor apărute în spaţiul public, au identificat un tânăr, de 27 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de uzurparea de calităţi oficiale”, a transmis IPJ Gorj.  

Sursa citată a precizat că tânărul a fost condus de poliţişti la sediul Politiei Municipiului Târgu-Jiu, pentru continuarea cercetărilor. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.