Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier ce s-a produs, luni noapte, pe DJ 401, în localitatea Hotarele, din judeţul Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În accident a fost implicat un singur autoturism, găsit în afara părţii carosabile. Una dintre persoane era blocată în maşină.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Greaca şi Staţiei Colibaşi, cu două autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare şi trei ambulanţe SAJ.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

O femeie, în vârstă de 44 de ani, a fost extrasă de pompieri din interiorul maşinii. Aceasta şi alte două persoane, de 14 şi 21 de ani, au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului, iar cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.