Traficul rutier este blocat, miercuri seară, pe ambele sensuri ale DN 25, în localitatea Iveşti, judeţul Galaţi, după ce un autoturism a lovit un stâlp de iluminat şi apoi o ţeavă de gaze. În urma accidentului, două persoane sunt evaluate medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis că pe DN 25, în localitatea Iveşti, judeţul Galaţi, conducătoarea unui autoturism a pierdut controlul direcţiei de mers şi a lovit un stâlp de iluminat, apoi o ţeavă de gaze.

În urma impactului au rezultat două victime, aflate în evaluare medicală.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers şi se estimează reluarea traficului după ora 21:00. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.