Locatarii unui bloc din oraşul Titu, judeţul Dâmboviţa, au fost evacuaţi, duminică după amiază după ce pe scara blocului a început să se simtă miros de gaze. Alimentarea cu gaz natural în clădire a fost sistată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În jurul orelor 14:25 am fost solicitaţi sa intervenim în cazul unei scurgeri de gaze la un bloc în oraşul Titu, strada I. C. Visarion. Au fost evacuate 25 de persoane. Echipajele de intervenţie sunt prezente pentru a asigura măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor” anunţă oficialii ISU Dâmboviţa. 
Furnizarea de gaze naturale în imobil a fost sistată, în urma unei intervenţii a angajaţilor distribuitorului de utilităţi.  
La ora transmiterii acestei ştiri se fac în continuare verificări pentru a se stabili dacă există scăpări de gaze pe reţeaua care alimentează locatarii. 
Echipajele de intervenţie din cadrul ISU Dâmboviţa sunt prezente pentru a asigura măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.