Doi bărbaţi din judeţul Constanţa au fost reţinuţi pentru falsificarea de bancnote euro, în urma percheziţiilor poliţiştii şi procurorii găsind 175 de asemenea bancnote, totalizând peste 60.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivitu unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, în urma cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au desfăşurat o percheziţie domiciliară, în municipiul Constanţa.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
“Din cercetări a reieşit că, în perioada iunie - august, doi bărbaţi, în vârstă de 52, respectiv 39 de ani, ar fi plasat pe raza localităţii Lumina mai multe bancnote de euro falsificate. În urma percheziţiei domiciliare, poliţiştii au ridicat 175 de bancnote (de 200, respectiv 500 de euro) falsificate însumând 61.400 de euro, 2.350 de euro, 14.500 de lei, au autoturism şi 3 telefoane mobile”, se arată în comunicat. 
 
Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.