Un echipaj de Poliţie din Cluj-Napoca a fost solicitat să imobilizee un bărbat care a lovit mai mulţi adolescenţi şi era extrem de agitat. În timp ce poliţistul se luptă cu agresorul, o poliţistă pulverizează spray lacromogen către cei doi, momentul fiind surprins în imagini. Stângăcia cu care a intervenit femeia a generat un val de ironii şi comentarii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

VIDEO - Facebook / Info Trafic Cluj-Napoca

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Bărbatul a bătut nişte copii de 15 ani pe care nu ii cunoştea, iar trecători au oprit o maşină de Poliţie. De faţă cu Poliţia, bărbatul a lovit din nou unul dintre copii, iar urmările au fost prezentate în clip”, este mesajul care însăţeşte imaginile publicate pe un grup de Facebook din municipiul Cluj-Napoca.

În timp ce poliţistul se luptă cu agresorul, o poliţistă pulverizează spray lacromogen către cei doi. Stângăcia cu care a intervenit femeia a generat un val de ironii şi comentarii.

”Lasă-l în praştie de spray lacrimogen... Ar fi trebuit să scoată bastonul şi să-i ardă vreo două la individ de să-l lase lat. Drept e că trebuie schimbată puţin şi legislaţia pentru a veni în sprijinul lucrătorilor din cadrul Poliţiei Naţionale”, este unul dintre comentarii.

”Eu zic ca nu au ce căuta femei în stradă. Locul femeilor din sistem este la birouri, nu în stradă părea mea. Oare poliţista din filmare are ceva calificare sau numai de dat cu spray-ul?”, a comentat un alt internaut.

”Ce caută mimoza aia în uniformă? Îţi dai seama ce pregătire are dacă într-un moment de panică ea dă cu spray pe individ, fix când colegul ei se află în "luptă" corp la corp şi sigur e afectat şi el de gaze!”, a scris un alt bărbat.

”A făcut specializare la Farmec”, ”Cred că era spray fixativ”, ”A fost înainte decorator stradal (făcea graffity)!”, ”Dove sau Rexona?!”sunt doar alte câteva comentarii de la postare.

Unii s-au referit, de asemenea, la faptul că în preajma sărbătorilor s-a umblat cu ”Udatul”, iar alţii la lipsa sprijitului civic, întrucât nimeni nu a intervenit în ajutor.

 

 

Info Trafic Cluj-Napoca

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.