Cele trei persoane care s-au rătăcit în Munţii Semenic după ce, în urmă cu o zi, au plecat cu ATV-urile, au fost găsite, vineri după-amiază, de jandarmii montani din Caraş-Severin. Cei trei erau deshidrataţi şi obosiţi, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, acţiunea de căutare a persoanelor rătăcite pe Muntele Semenic s-a încheiat vineri după-amiază.

"Cele trei persoane sunt în afara oricărui pericol şi sunt conduse de jandarmii din cadrul Postului Montan Văliug în staţiunea Crivaia. Persoanele în cauză nu necesită îngrijiri medicale, se află într-o stare uşoară de deshidratare şi oboseală", au transmis reprezentanţii IJJ Caraş-Severin.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Jandarmii montani din judeţul Caraş-Severin porniseră, vineri, în căutarea a trei persoane care s-ar fi rătăcit în Munţii Semenic, după ce au plecat, joi, pe un traseu cu ATV-urile.

Alerta a fost dată la numărul de urgenţe 112, vineri dimineaţă, de către o femeie care spunea că soţul ei şi încă două persoane, un bărbat şi o femeie, au plecat joi cu ATV-urile pe munte şi nu s-au mai întors.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.