Poliţiştii şi procurorii DIICOT au făcut 12 percheziţii în judeţul Braţov, la persoane suspectate de trafic de droguri. Acestea ar fi vândut substanţele cu sume cuprinse între 60 şi 900 de lei, inclusiv către minori. Cinci persoane au fost arestate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 6 februarie 2024, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Braşov, au efectuat 12 percheziţii domiciliare, în judeţul Braşov, într-un dosar penal de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive”, anunţă, joi, IGPR şi DIICOT.

Sursele citate au precizat că 5 persoane ar fi deţinut şi comercializat, în mod repetat, cu sume între 60 şi 900 de lei, cantităţi de droguri de risc (cannabis), de mare risc (cocaină, speed şi ecstasy) şi substanţe cu efecte psihoactive către consumatori, inclusiv minori, din judeţul Braşov.

”Astfel, în urma celor 12 percheziţii domiciliare efectuate, au fost descoperite şi ridicate cantităţi de droguri (canabis, MDMA, ciuperci cu efect halucinogen), mai multe grindere, cântare electronice de precizie, obiecte purtătoare de urme de substanţă, precum şi alte mijloace de probă”, au mai transmis anchetatorii.

Procurorii au dispus reţinerea celor cinci persoane, ulterior magistraţii emiţând mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.