Un apartament din municipiul Brăila a fost cuprins de flăcări, iar două persoane au fost surprinse în interior, fiind scoase de pompieri inconştiente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Brăila, un incendiu a fost anunţat la un apartament situat la etajul 2 al unui bloc de pe strada Octav Doicescu, din municipiul Brăila.

Pompierii intervin cu două autospeciale cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime. Incendiul se manifestă cu degajare mare de fum iar mai multe persoane din bloc au fost evacuate.

Două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost surprinse în apartamentul cuprins de flăcări şi au fost scoase de pompieri în stare de inconştienţă, fiind preluate de echipaje ale SAJ Brăila şi SMURD, care au început manevrele de resuscitare.

Incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru lichidarea acestuia şi pentru îndepărtarea fumului de pe casa scării.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.