Doi tineri de 20 şi 28 de ani, ciobani în satul Constantin Gabrielescu din comuna Bordei Verde, judeţul Brăila, au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru omor calificat şi furt calificat după ce au intrat în casa unei femei de 77 de ani pentru a fura un televizor şi au lovit-o pe aceasta provocându-I decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Brăila, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Bordei Verde au fost sesizaţi, joi după amiază, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 77 de ani, din satul Constantin Gabrielescu s-ar afla căzută în curte. Deplasându-se la faţa locului oamenii legii au găsit cadavrul femeii care prezenta urme de lovituri în zona capului şi a corpului.

În urma anchetei s-a stabilit că  în noaptea de 31 august spre 1 septembrie, doi tineri în vârstă de 20 şi 28 de ani, domiciliaţi fără forme legale în sat Constantin Gabrielescu, ar fi pătruns în locuinţa femeii de unde ar fi sustras un televizor. De asemenea, ar fi lovit-o, provocându-i leziuni ce au dus la decesul acesteia.

Poliţiştii i-au identificat şi depistat pe cei doi tineri, iar în cursul nopţii de joi spre vineri aceştia  au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, fiind cercetaţi pentru omor calificat şi furt calificat. În cursul zilei vineri vor fi prezentaţi instanţei de judecată de către procurorul criminalist cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.