Pompierii din Bigor au intervenit pentru stingerea unui incendiu care s-a manifestat, cu degajări mari de fum, în interiorul unui colector de praf industrial. 60 de angajaţi s-au evacuat, dar nu au existat victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În data de 13 aprilie a.c.,  pompierii militari orădeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o societate comercială situată pe strada Nicolae Filipescu din municipiu.  În momentul sosirii forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta, cu degajări mari de fum, în interiorul unui colector de praf industrial, iar în hala de producţie nu se afla nimeni”, a transmis, sâmbătă, ISU Bihor.

Sursa citată a precizat că cei aproximativ 60 de angajaţi prezenţi la serviciu, autoevacuându-se în momentul producerii evenimentului.

 ”Pompierii militari au localizat şi lichidat incendiul în circa 15 minute, după care au procedat la ventilarea halei. În urma evenimentului, generat, cel mai probabil de scântei mecanice, au ars aproximativ 200 kilograme de pulbere metalică”, a mai transmis ISU Bihor.

În urma incidentului nu au existat persoane rănite.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.