Un bărbat neidentificat a fost găsit mort sub un pod dintr-un cartier de la periferia municipiului Ploieşti. Aparent, bărbatul, care avea aproximativ 40 de ani, era un om al străzii. IPJ Prahova a deschis o anchetă pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi anchetatorii aşteaptă rezultatul necropsiei, care va stabili cauza decesului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat dat publciităţii, vineri, de Poliţia Locală Ploieşti, poliţiştii locali din cartietul ”Bereasca”, situat la periferia municipiului, au fost sesizaţi, joi după-amiază, la ora 16.30, că sub un pod care face trecerea peste o cale ferată se află cadavrul unui om.

O femeie a fost cea care a zărit trupul neînsufleţit şi a anunţat autorităţile.

Poliţiştii au constatat că bărbatul, care avea aproximativ 40 de ani, nu are semne vitale şi este întins pe pământ, el părând a fi un om al străzii.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova a preluat acest caz şi a deschis o anchetă pentru ucidere din culpă şi încearcă să îl identifice pe bărbat.

Poliţiştii aşteaptă rezultatul necropsiei care va stabili cauza morţii bărbatului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.