Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost găsit mort, miercuri dimineaţă, pe o stradă din Sibiu, fără a exista indicii că ar fi fost victima vreunei infracţiuni. El nu a fost încă identificat, dar pare a nu avea un domiciliu stabil. Nu este exclus să fi murit din cauza frigului, dar aceste detalii vor fi stabilite în urma anchetei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 07.30, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană este decedată pe strada Arieşului din municipiul Sibiu. La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi reprezentanţi ai Serviciului de Medicină Legală Sibiu, care au constatat că cele sesizate se confirmă”, a transmis, miercuri, IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că identitatea persoanei nu a fost încă stabilită.

”Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, cel mai probabil fără un domiciliu precizat. Din primele cercetări efectuate cu privire la circumstanţele în care a survenit decesul nu au reieşit indicii că bărbatul ar fi fost victima săvârşirii unei infracţiuni”, a mai transmis sursa citată.

Cadavrul a fost preluat de reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei.

Aceasta va stabili cauza decesului, dar nu este exclus ca bărbatul să fi murit din cauza frigului, temperaturile fiind sub zero grade la Sibiu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.