Pompierii din Bacău au stabilit că incendiul de la şcoala din Mărgineni a fost produs de un scurtcircuitul electric, iar focul s-a manifestat la un panou electric.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 6 decembrie a.c., pompierii băcăuani au fost solicitaţi să intervină în localitatea Mărgineni, pentru lichidarea unui incendiu produs la Şcoala Gimnazială Alexandru Piru. În urma recunoaşterii s-a constat faptul că, incendiul se manifesta la un panou electric”, a transmis ISU Bacău.  

Incendiul s-a manifestat într-o magazie şi nu s-a extins la alte încăperi, dar au fost inundate cu fum atât holul, cât şi podul construcţiei. 

”În paralel cu acţiunea de recunoaştere, s-au contituit echipaje de singere şi echipaje de căutare-salvare. Din unitatea de învăţământ au fost evacuate de către cadrele didactice 204 persoane, respectiv 180 de elevi şi 24 de profesori/personal auxiliar. Din fericire nu au fost înregistrate victime”, a mai transmis ISU Bacău.  

Pompierii au preciazt că incendiul este lichidat, iar forţele de intervenţie au revenit la bază.  

Din cercetările efectuate de pompierii militari, cauza probabilă de producere a incendiului este scurtcircuitul electric 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.