Cinci autovehicule au fost implicate într-un accident produs vineri după amiază pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, pe raza judeţului Giurgiu, una dintre maşinile implicate fiind strivită sub un SUV. În urma accidentului o femeie a fost rănită, fiind transportată la spital, jar traficul în zonă a fost restricţionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc la kilometrul 45 al autostrăzii A 1, pe sensul către Piteşti, în zona localităţii Vânătorii Mari, judeţul Giurgiu, unde cinci autovehicule s-au ciocnit. În urma impactului, un autoturism a fost strivit sub un SUV. 
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
O femeie în vârstă de 51 de ani, pasageră în unul dintre autovehicule, a fost rănită, fiind transportată la spital, informează ISU Giurgiu. 
 În urma accidentului, traficul rutier a fost blocat pe a doua bandă pe sensul către Piteşti, circulându-se dirijat doar pe prima bandă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.