Filmul de acţiune „Uncharted”, cu Tom Holland şi Mark Wahlberg, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, în al doilea weekend de la premieră, după ce a fost vizionat de 31.704 de spectatori şi a generat încasări de 836.151 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Descurcăreţul Nathan Drake (Tom Holland) este recrutat de experimentatul vânător de comori Victor „Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) pentru a recupera o avere adunată de Ferdinand Magellan şi pierdută cu 500 de ani în urmă de Casa Moncada. Ceea ce începe ca o tâlhărie pentru cei doi devine o cursă în jurul globului pentru a ajunge la comoară înaintea crudului Santiago Moncada (Antonio Banderas), care crede că el şi familia lui sunt moştenitorii de drept ai acesteia, potrivit cinemagia.ro. 

"Aleea groazei/ Nightmare Alley", regizat de Guillermo del Toro, cu Cate Blanchett, Rooney Mara, Bradley Cooper, Toni Collette, Willem Dafoe în rolurile principale, a debutat pe poziţia a doua în clasamentul românesc, generând venituri de 269.140 de lei. În "Nightmare Alley", un ambiţios om din lumea carnavalului (Bradley Cooper), cu o înclinaţie naturală pentru manipularea oamenilor cu doar câteva cuvinte, se combină cu o psihiatră (Cate Blanchett) chiar mai periculoasă. Din echipa carnavalului mai fac parte Molly (Rooney Mara), prezentatorul Clem (Willem Dafoe) şi Ron Perlman în rolul lui Bruno „Omul de fier”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

„Moarte pe Nil/ Death on the Nile”, cu Gal Gadot, Kenneth Branagh, Armie Hammer, Emma Mackey în rolurile principale, a coborât două locuri, până pe trei, în al treilea weekend de la lansare. Adaptarea după romanul Agathei Christie a avut încasări de 222.577 de lei. 

Animaţia „Encanto”, cu Jared Bush, Byron Howard, Charise Castro Smith, a urcat un loc, până pe patru, după 14 săptămâni de la premieră. Filmul a strâns venituri de 169.565 de lei. 

Producţia românească "Odată pentru totdeauna", în care Smiley are rol principal, regizată de Iura Luncaşu, a debutat pe locul cinci în top, fiind urmărită de 6.037 de spectatori şi având încasări de 146.943 de lei. Filmul spune povestea unui regizor de succes şi tată a doi copii, Alex, care trece printr-o perioadă a vieţii sale în care se luptă cu depresia, în ciuda succesului pe care îl are în plan profesional. După ce îşi anunţă familia că se reîntoarce în satul natal, ei decid să îl urmeze şi doar cu ajutorul lor reuşeşte să depăşească momentele dificile.

Comedia „Dog. Un câine de legendă”, regizat de Reid Carolin, Channing Tatum, cu Channing Tatum, Cayden Boyd, Aqueela Zoll, Ronnie Gene Blevins în rolurile principale, a coborât trei locuri, până pe şase, în al doilea weekend de la debut. Filmul a fost văzut de 6.294 de spectatori şi a avut încasări de 145.299 de lei. 

„Mărită-te cu mine/ Marry Me” a coborât patru locuri, până pe şapte, în al treilea weekend de la premieră. 5.259 de spectatori au văzut producţia cu Jennifer Lopez şi Owen Wilson, ceea ce a însemnat încasări de 131.571 lei. 

Filmul de aventuri „Clifford: Marele câine roşu” a coborât şase locuri, până pe opt, în al nouălea weekend de la lansare, după ce a fost văzut de 6.455 de spectatori şi a adunat 121.937 lei. 

Al treilea debut în clasament este comedia de acţiune "Badman: Cel mai tare din parcare/ Super-héros malgré lui", în regia lui Philippe Lacheau, cu Philippe Lacheau, Julien Arruti, Tarek Boudali, Élodie Fontan, Alice Dufour. Filmul de pe locul nouă a fost văzut de 4.129 de spectatori şi a generat venituri de 95.978 de lei. 

"Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă" a coborât şapte locuri, până pe zece, în al 11-lea weekend de la premieră, generând încasări de 63.483 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.