Un nou film „Expendables”, cu Jason Statham şi Sylvester Stallone revenind ca mercenari de elită cu misiuni periculoase, este în pregătire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În noua producţie vor reveni, potrivit The Hollywood Reporter, veteranii francizei Dolph Lundgren şi Randy Couture, care îşi vor relua rolurile în al patrulea film al acesteia, în timp ce 50 Cent, Megan Fox şi Tony Jaa se alătură lor.

Scott Waugh va regiza cel mai nou „Expendables” după un scenariu semnat de Spenser Cohen, revizuit de Max Adams şi John Joseph Connolly.

Producţia pentru proiectul Lionsgate şi Millennium Media urmează să înceapă în toamnă.

Stallone a regizat primul „Expendables”, lansat în 2010, în care au jucat Mickey Rourke, Bruce Willis şi Arnold Schwarzenegger. În ciuda recenziilor amestecate şi a încasărilor modeste, a fost urmat de două producţii - „The Expendables 2” (2012) şi „The Expendables 3” (2013).

Statham şi Stallone au jucat în fiecare dintre acestea. În continuări au apărut, între alţii, Chuck Norris, Terry Crews, Liam Hemsworth şi Jean-Claude Van Damme, Antonio Banderas, Jet Li, Wesley Snipes şi Kelsey Grammer.

Cele trei filme, care aduc un omagiu lungmetrajelor de acţiune de succes din anii 1980 - 1990, au generat împreună încasări de peste 800 de milioane de dolari, la nivel global.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.