Trupa ZOB, cu o carieră de peste 30 de ani, anunţă lansarea noii melodii "Basm Epic II: Întoarcerea Zmeului", care va fi cântată pentru prima dată live în 17 ianuarie, la club Expirat din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La nouă ani de la lansarea piesei "Basm Epic", inclusă în albumul "Deviant", trupa ZOB duce mai departe povestea.

Despre "Basm Epic II: Întoarcerea Zmeului", Vlad Gorneanu (Vlase) spune că este: "O evadare teatrală, prietenoasă şi cu oarecare subînţelesuri într-un univers de basm, chiar dacă basmul în sine este inexistent. Esenţialul se regăseşte în oferta din refren a Zmeului, un deziderat, de altfel, al celor ce au înţeles această cavalcadă spectaculoasă a vieţii". 

Vor cânta în deschidere Recycle Bin, trupa de ska punk cu o carieră de peste 13 ani şi care, până în prezent, a lansat patru albume de studio: "Stupidity Tour" - 2007, "Pokemon and The Bastards" - 2008, "Cronicile din Retardia" - 2010, "Împărăţia muştelor" - 2014).

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro, la preţuri de 50, 60 şi 70 de lei. Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoţiţi de un adult plătitor de bilet.

Fondată în 1993 şi debutând cu un concert organizat de fundaţia "Corupted Morals", ZOB s-a impus ca un nume esenţial în peisajul muzical românesc. Trupa a atins apogeul succesului odată cu lansarea albumului "Telenovele," care s-a clasat pe prima poziţie în multiple topuri de specialitate şi a fost distins cu titlul de cel mai bun album de rock alternativ la Premiile Industriei Muzicale 2001. De-a lungul anilor, ZOB a navigat cu succes prin schimbări de componenţă, reuşind să-şi reinventeze constant sunetul şi să-şi menţină un loc de cinste în industria muzicală. În 2009, au lansat albumul "ZuluOscarBravo," iar în 2011 au sărbătorit 18 ani de activitate printr-un concert la clubul bucureştean Wings. În anul 2004, trupa a adus în atenţie un nou material discografic intitulat "Printre Nori," lansat prin Zone Records. Cinci ani mai târziu, în 2009, ZOB a surprins publicul cu albumul "Oscar Bravo Zulu," sub umbrela casei de discuri Roton. În 2015, trupa a lansat piesa "Arată-mi". În 2023, ZOB a sărbătorit 30 de ani de carieră şi a adus o schimbare semnificativă în componenţă, aducându-l la tobe pe Dan Andrei Modrea, cunoscut sub numele de scenă "Xu". Acesta este şi membru al trupelor Recycle Bin şi Nişte Băieţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.