Trupa rap rock Crazy Town va concerta pe 21 ianuarie la Hard Rock Cafe, unde îşi va prezenta piese de pe cel mai recent album, dar şi melodii care au consacrat-o.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concertul este programat să înceapă la ora 21.30. 

Grupul american a fost fondat în 1995, la Los Angeles. A devenit celebru odată cu lansarea cântecului "Butterfly", ajuns pe primul loc în Billboard 100, piesă care face parte de pe albumul de debut "The Gift Of Game" (1999), vândut în peste 1,5 milioane de exemplare. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Trupa a mai lansat două materiale de studio - "Darkhorse" (2002) şi "The Brimstone Sluggers" (2015). Formaţia a concertat recent alături de Drowning Pool şi Puddle Of Mudd în turneul "Epic", la care au mai participat Alien Ant Farm, Fuel şi P.O.D.

Biletele pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro la preţul de 25 şi 40 de lei, au anunţat organizatorii. 

În deschidere vor cânta trupele For the Win din Statele Unite şi Confessions of a Traitor din Marea Britanie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.