Compania Sony pregăteşte un film despre traficantul de droguri Joaquin ”El Chapo” Guzmán, care va fi bazat pe o carte scrisă de Cole Merrell şi Douglas Century, ce urmează să fie lansată în luna octombrie a acestui an, informează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cartea care va sta la baza filmului este intitulată ”Hunting El Chapo: The Thrilling Inside Story of the American Lawman Who Captures the World’s Most-Wanted Drug Lord”.

Compania a cumpărat drepturile de ecranizare, iar 3 Arts Entertainment va produce adaptarea.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Proiectul va concura cu proiectul realizat de Fox - ”The Cartel” - care este o adaptare a romanului lui Don Winslow ce va fi regizată de Ridley Scott.

De cealaltă parte, Sony speră să poată contracta un regizor cel puţin la fel de cunoscut, iar Michael Bay este unul dintre cei mai doriţi cineaşti.

În ianuarie 2016, revista Rolling Stone a publicat un text despre Joaquin ”El Chapo” Guzman, scris de actorul Sean Penn, după o întâlnire secretă a starului hollywoodian cu interlopul sud-american, care a avut loc în octombrie 2015. Articolul a stârnit o veritabilă furtună mediatică, a ridicat numeroase întrebări de ordin legal şi etic şi a determinat capturarea lui ”El Chapo” de autorităţile din Mexic. 

Joaquín "El Chapo" Guzmán se află în custodia autorităţilor din Statele Unite din luna ianuarie, după ce şi-a petrecut un an într-o închisoare de maximă securitate din Mexic. Cunoscutul traficant de droguri a pledat nevinovat, după ce procurorii l-au acuzat de conducerea violentului cartel Sinaloa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.