Ediţia de duminică a reality show-ului „Schimb de mame” de la Prima TV va avea în prim plan două femei din Oradea şi Brăila, care încearcă să facă faţă provocărilor din familiile „adoptive”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la ora 20.00, Alexandra Paula Maciu din Oradea va face schimb cu Daniela Moise din Brăila.

Paula este căsătorită cu Florin şi au doi copii: Alex, în vârstă de 5 ani, şi Raisa, de 1 an şi jumătate.

De cealaltă parte, Daniela este căsătorită cu Daniel şi au un băiat, Rareş.

Ajunsă în Brăila, Paula nu este deloc de acord cu dulciurile pe care le mănâncă Rareş zilnic. Copiii au nevoie de o alimentaţie sănătoasă şi mama de schimb este gata să se impună.

Nici Dana nu este de acord cu ce găseşte în Oradea şi nu se descurcă la exerciţiile de logopedie pe care trebuie să le facă cu Alex.

Cele care doresc să participle la „Schimb de mame” se pot înscrie la numerele de telefon 0727.224.974 şi 021.311.70.94, la adresa de e-mail schimbdemame@paprikastudios.eu sau pe pagina oficială de Facebook a reality-show-ului şi vor putea câştiga o vacanţă all inclusive în Grecia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.