Prinţii George, Charlotte şi Louis, copiii ducilor de Cambridge, şi-au făcut debut pe covorul roşu la Londra, vineri seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceasta a fost prima apariţie a celor cinci pe covorul roşu, potrivit BBC. La sosire, George (7 ani), Charlotte (5 ani) şi Louis (2 ani) s-au oprit pentru scurt timp pentru a-i privi pe actorii costumaţi în spiriduşi, care întâmpinau oaspeţii.

Din loja regală, cei trei copii au urmărit reprezentaţia Pantoland alături de părinţii lor.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Înaintea spectacolului dedicat lucrătorilor din domeniile esenţiale pe care l-a urmărit împreună cu familia la Palladium, prinţul William, duce de Cambridge, a adus un omagiu actriţei Barbara Windsor, care a murit joi la vârsta de 83 de ani.

„Vreau să aduc omagiu unei adevărate comori naţionale, Dame Barbara Windsor, care, din păcate, a murit noaptea trecută. A fost un gigant al lumii divertismentului şi, desigur, o legendă a scenelor de pantomimă din ţară, inclusiv a celei de aici, de la London Palladium. Ştiu că toţi îi vom simţi lipsa”, a spus ducele.

Lucrătorilor esenţiali, el le-a transmis: „Aţi oferit absolut totul anul acesta şi aţi făcut sacrificii remarcabile”.

Săptămâna aceasta, ducele şi ducesa au călătorit în Marea Britanie cu trenul regal pentru a mulţumi acestora pentru eforturile depuse în timpul pandemiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.