Pebbles, cel mai bătrân câine din lume, a murit. Femela Fox Terrier, în vârstă de 22 de ani, din Carolina de Sud, a murit luni din cauze naturale, au declarat proprietarii câinelui pe Instagram.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pebbles a murit cu cinci luni înainte de a împlini 23 de ani, a spus familia.

Pebbles a fost desemnat cel mai bătrân câine din lume de către Guinness World Records în mai, după ce proprietarii Bobby şi Julie Gregory şi-au dat seama că animalul lor de companie este mai în vârstă decât cel mai în vârstă câine anunţat oficial anterior, un chihuahua de 21 de ani pe nume TobyKeith.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pebbles s-a născut pe 28 martie 2000 şi a fost adoptată de familia Gregory în acelaşi an. Cuplul căuta un câine de rasă mare, dar, a spus Julie Gregory, „sărea şi lătra atât de mult la Bobby, încât nu a avut de ales decât să o ia. A fost dragoste la prima vedere în momentul în care cei doi s-au întâlnit".

Lui Pebbles i-a plăcut să asculte muzică country, au spus Gregorys, în special Conway Twitty şi Dwight Yoakam. Lui Pebbles i-a plăcut, de asemenea, să încerce alimente noi şi să fie răsfăţată, a spus familia.

Cu partenerul ei, Rocky, care a murit în 2016, a născut 32 de căţei.

Pentru ultima ei aniversare, familia i-a oferit lui Pebbles o baie cu spumă şi o farfurie cu coaste.

"Nu a existat niciodată cineva care să-l fi întâlnit pe Pebbles şi care să nu o iubească. Ne va fi foarte dor de ea", a spus familia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.