Prinţul Harry şi Meghan Markle vor primi titlul de duce şi ducesă de Sussex, fiind al 16-lea cuplu regal care se va căsători la castelul Windsor din 1863, potrivit Palatului Kensington.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tot astăzi, palatul Kensington a anunţat că regina Elisabeta a II-a le va conferi prinţului Harry şi logodnicei sale Meghan Markle titlul de duce şi ducesă de Sussex, aşa cum se zvonea. 

Prim-ministrul britanic Theresa May a transmis cuplului urări de bine şi tuturor celor care vor participa la ceremonii. 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Cele mai bune urări prinţului Harry şi lui Meghan Markle în ziua nunţii. Tuturor celor care se vor alătura petrecerilor pe stradă şi altor evenimente le doresc o zi minunată", a scris Theresa May pe Twitter.

 

Potrivit Kensington Palace, verigheta lui Meghan Markle a fost modelată după o piesă din aur galez, cadou de la majestatea sa, regina Elisabeta a II-a. Inelul prinţului Harry va fi din platină cu o textură finisată. 

Invitaţii au început să sosească la capela St. George a castelului Windsor. Printre aceştia - Victoria şi David Beckham şi Amal şi George Clooney. 

Ceremonia va începe la ora 14.00, ora României. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.