Prinţul Harry şi Meghan Markle vor primi titlul de duce şi ducesă de Sussex, fiind al 16-lea cuplu regal care se va căsători la castelul Windsor din 1863, potrivit Palatului Kensington.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tot astăzi, palatul Kensington a anunţat că regina Elisabeta a II-a le va conferi prinţului Harry şi logodnicei sale Meghan Markle titlul de duce şi ducesă de Sussex, aşa cum se zvonea. 

Prim-ministrul britanic Theresa May a transmis cuplului urări de bine şi tuturor celor care vor participa la ceremonii. 

"Cele mai bune urări prinţului Harry şi lui Meghan Markle în ziua nunţii. Tuturor celor care se vor alătura petrecerilor pe stradă şi altor evenimente le doresc o zi minunată", a scris Theresa May pe Twitter.

 

Potrivit Kensington Palace, verigheta lui Meghan Markle a fost modelată după o piesă din aur galez, cadou de la majestatea sa, regina Elisabeta a II-a. Inelul prinţului Harry va fi din platină cu o textură finisată. 

Invitaţii au început să sosească la capela St. George a castelului Windsor. Printre aceştia - Victoria şi David Beckham şi Amal şi George Clooney. 

Ceremonia va începe la ora 14.00, ora României. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.