Ministerul rus al Culturii a anulat în ultimul moment premiera prevăzută pe 1 noiembrie a filmului "Operaţiunea Hunter Killer/ Hunter Killer", invocând motive administrative. În această producţie hollywoodiană, regizată de Donovan Marsh, soldaţi americani îl salvează pe preşedintele rus pentru a împiedica un al treilea război mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Compania de distribuţie nu a furnizat la timp o copie a filmului la calitatea cerută a cinematecii de stat Gosfilmofond", a indicat ministerul rus al Culturii într-un comunicat pentur a justifica interzicerea distribuirii. 

Adaptarea unei cărţi de George Wallace şi Don Keith, "Hunter Killer", spune povestea unui comandant de submarin american neexperimentat, constrâns să facă echipă cu o unitate a Navy Seals în apele Oceanului Arctic pentru a-l salva pe preşedintele rus. Acesta este ţinut ostatic de terorişti ruşi conduşi de ministrul Apărării, care pregăteşte o lovitură de stat şi ameninţă cu declanşarea unui al treilea război mondial. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Filmul, în care joacă Gary Oldman, ar fi trebuit să ruleze în 850 de cinematografe din Rusia. 

În septembrie, "Hunter Killer" a fost deja interzis în Ucraina, în baza unei legi votate recent, în contextul tensiunilor ruso-ucrainene, care interzice filmele considerate glorificatoare faţă de armata rusă. 

În România, thrillerul "Operaţiunea Hunter Killer/ Hunter Killer", cu Gary Oldman, Gerard Butler, Caroline Goodall, Taylor John Smith, Michael Nyqvist în rolurile principale, a intrat în cinematografe săptămâna trecută. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.