Cântăreţul britanic Morrissey a declarat, vineri, în timpul celui de-al doilea concert pe care l-a susţinut în Mexic, în cadrul turneului său, că zidul pe care preşedintele american l-a comandat la graniţa sudică a Statelor Unite îl va ţine pe Donald Trump în afara ţării, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În faţa a 20.000 de persoane, solidar cu indignarea mexicanilor faţă de discursul ostil al demnitarului american şi faţă de construirea zidului de la graniţă, artistul în vârstă de 57 de ani l-a ironizat pe Trump, subliniind că există şi un avantaj în urma acestui proiect.

”Singurul lucru bun în legătură cu zidul lui Trump este că îl va ţine afară din Mexic, cu puţin noroc”, a spus Morrisey, declaraţie întâmpinată cu urale de cei prezenţi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Înainte de a cânta prima piesă din concert, fostul solist şi fondator al grupului The Smiths a ţinut să îşi exprime clar dezgustul faţă de preşedintele Donald Trump - membrii grupului său au purtat tricouri pe care era inscripţionat ”Fuck Trump!”.

Morrissey nu este primul artist care critică, în Mexic, politica lui Donald Trump. În luna februarie, spaniolul Miguel Bosé a făcut referire la preşedintele american, ironizându-l, într-un concert care a avut loc în piaţa centrală din Ciudad de Mexico şi la care au asistat 80.000 de persoane, în timp ce Roger Waters l-a insultat pe conducătorul american, în acelaşi spaţiu, în luna octombrie a anului trecut.

În turneul său, Steven Patrick Morrissey a concertat în Mexic, miercuri, în Monterrey, şi vineri, în Ciudad de Mexico, şi mai are programate alte două show-uri, în Guadalajara şi Puebla.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.