Lungmetrajul „Better Man”, povestea vieţii cântăreţului Robbie Williams, va fi filmat în Australia la începutul anului 2022, în regia lui Michael Gracey („The Greatest Showman”).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Robbie Williams este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti britanici şi unul dintre artiştii cel mai bine vânduţi la nivel mondial. A devenit cunoscut ca parte a grupului Take That, din care a făcut parte între anii 1989 şi 1995, când a ales o carieră solo.

Filmul va fi o introspecţie a experienţelor care l-au format, atât în industria muzicală, când şi în afara scenei, potrivit Variety.

Este aşteptat ca Williams însuşi să apară în film, cu unele dintre piesele lui reinterpretate şi recontextualizate.

Proiectul „Better Man” a fost confirmat vineri de guvernul federal australian şi autorităţile din statul Victoria. El va beneficia de schema de ajutor de stat.

De la începutul pandemiei, Australia a atras numeroase producţii cinematografice.

„Sunt atât de încântat că fac acest film în Victoria cu prietenul meu Michael Gracey”, a transmis Williams. 

Producţia este aşteptat să creeze în jur de 2.200 de locuri de muncă. În plus, va fi nevoie de mai mult de 2.700 de figuranţi, iar pentru întreaga producţie vor lucra, estimativ, 300 de firme şi prestatori de servicii.

Gracey este originar din Melbourne, iar acolo vor avea loc şi filmările. „Să spun povestea frumoasă, aparte a lui Robbie Williams, acasă, în oraşul meu, este un vis devenit realitate. Există o energie creativă care arde în industria de film din Melbourne şi ştiu că acest lungmetraj va înflori aici”, a declarat Gracey.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.