Actriţa Linda Hamilton revine, după mai bine de 25 de ani, în franciza ”Terminator”, sub coordonarea creatorului acesteia, James Cameron, alături de Arnod Schwarzenegger, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea mai nouă peliculă din franciză este produsă de Skydance şi Paramount şi va fi regizată de Tim Miller, care şi-a făcut debutul în lungmetraj cu ”Deadpool”.

”Pe cât de importantă a fost pentru starurile feminine din filmele de acţiune la acea vreme, va însemna foarte mult pentru film să o avem înapoi”, a spus James Cameron

Prin întoarcerea lui Hamilton, Cameron speră să îşi pună încă o dată amprenta pe rolurile feminine din filmele de acţiune.

”Există tipi de 50 sau 60 de ani care omoară oamenii răi, dar nu există un exemplu în ceea ce priveşte femeile”, a mai afirmat el.

James Cameron va fi producător alături de Skydance, iar filmul care va fi distribuit de Paramount şi Fox este bazat pe o poveste realizată de el.

A fost deja confirmat că Arnold Schwarzenegger va face parte din acest proiect.

Linda Hamilton a jucat rolul Sarah Connor în primul film al francizei, ”The Terminator”, apărut în 1984. Ea a revenit în aceeaşi ipostază în continuarea din 1991, regizată tot de Cameron, ”Terminator 2: Judgement Day”. 

Hamilton şi Cameron, care au fost căsătoriţi în anii 1990, nu au participat la următoarele trei proiecte ale francizei, din 2003, 2009 şi 2015.

Ultimele trei filme din seria ”Terminator” - ”Terminator 3: Rise Of The Machines” (2003, r: Jonathan Mostow), ”Terminator Salvation” (2009, r: McG) şi ”Terminator Genisys” (2015, r: Alan Taylor) - au fost primite prost de critici şi nici încasările nu au egalat aşteptările.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.