Lansarea albumului de studio „Bon Jovi: 2020”, programată pentru 15 mai, a fost amânată, a declarat liderul trupei într-o intervenţie în direct în emisiunea lui Howard Stern, citează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jon Bon Jovi a mai spus că va prezenta pe 22 aprilie, la evenimentul online „Jersey 4 Jersey”, la care vor participa, între alţii, Bruce Springsteen şi Halsey, piesa „Do What You Can”, care vorbeşte despre criza provocată de Covid-19, dar şi celebra „Livin on a Prayer”.

În direct din casa lui din New Jersey, muzicianul s-a folosit de ocazie pentru a promova evenimentul caritabil la care vor mai participa Charlie Puth, SZA, Tony Bennett, Kelly Ripa, Jon Stewart, Danny Devito, Whoopi Goldberg, Chelsea Handler şi Chris Rock.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

El va fi transmis, de la ora locală 19.00, prin Apple Music şi aplicaţia AppleTV, E Street Radio al SiriusXM, mai multe posturi locale de televiziune şi radio.

Jon Bon Jovi a mai afirmat că cel de-al 15-lea album al trupei va fi lansat la o altă dată decât cea anunţată iniţial şi că David Bryan, membru fondator al grupului, se recuperează după ce a fost diagnosticat cu Covid-19 în urmă cu câteva săptămâni.

Liderul trupei a spus anul trecut că noul album va aborda teme sociale, va cuprinde cântece inclusiv despre veterani şi stres post-traumatic, despre atacurile armate recente din Ohio şi Texas.

Bon Jovi a concertat în luna iulie 2019 la Bucureşti, în cadrul turneului „This House is Not For Sale”. Acesta a fost al doilea show susţinut de grupul american în Capitală.

Trupa Bon Jovi a fost înfiinţată în 1983 de solistul Jon Bon Jovi, clăparul David Bryan şi toboşarul Tico Torres. Formaţia americană a debutat discografic în 1984, a fost recompensată cu numeroase premii şi distincţii muzicale, inclusiv cu un trofeu Grammy şi două American Music Awards. Din formula originală au făcut parte chitaristul Richie Sambora, care a părăsit grupul în 2013, pentru a urma o carieră solo, şi basistul Alec John Such, care a fost dat afară din trupă în 1994.

În 2018, Bon Jovi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.