Keira Knightley va a juca, alături de actorul Morgan Freeman şi balerina Misty Copeland, în filmul ”The Nutcracker and The Four Realms”, o adaptare Disney a baletului ”The Nutcracker and The Mouse”, semnat de Peter Tchaikovsky, şi a poveştii cu acelaşi titlu, scrisă de E.T.A Hoffman, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actriţa, în vârstă de 31 de ani, va interpreta rolul Sugar Plum Fairy.

Filmul va prezenta povestea Clarei, care primeşte o jucărie spărgător de nuci în Ajunul Crăciunului. La miezul nopţii, ea ajunge într-o lume magică plină de oameni din turtă dulce.

”The Nutcracker and The Four Realms” va fi regizat de Lasse Hallstrom, în timp ce Mark Gordon va produce adaptarea, care a fost scrisă de Ashleigh Powell.

Data premierei filmului nu a fost anunţată încă.

Keira Knightley, care a mai colaborat cu studiourile Disney şi pentru filmele din franciza ”Piraţii din Caraibe”, va apărea, de asemenea, în filmul ”Collateral Beauty”, alături de Will Smith şi Kate Winslet, care urmează să fie lansat pe 16 decembrie.

Născută pe 26 martie 1985, Keira Knightley este o actriţă britanică, ce a devenit cunoscută pentru rolurile interpretate în filmele din franciza ”Piraţii din Caraibe/ Pirates of the Caribbean”, dar şi în filme precum ”Mândrie şi Prejudecată/ Pride & Prejudice” (2005), ”Remuşcare/ Atonement” (2007), ”Drumul mătăsii/ Silk” (2007) ”Ducesa/ The Duchess” (2008), ”Metodă periculoasă/ A Dangerous Method” (2011), ”Anna Karenina” (2012) şi ”The Imitation Game. Jocul codurilor/ The Imitation Game” (2014).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.