Actriţa engleză Keira Knightley a renunţat din motive personale la rolul din „The Essex Serpent”, serial Apple TV Plus a cărui producţie urma să înceapă în şase săptămâni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul este acum suspendat. Un reprezentant al actriţei a declarat pentru Daily Mail că ea a fost nevoită să renunţe „din motive familiale”.

Marea Britanie se confruntă acum, ca mare parte din ţările din lume, cu un al doilea val de infectări cu SARS-CoV-2, iar reprezentantul a mai spus că „nu era un scenariu confortabil pentru Keira care putea fi aplicat pentru o perioadă îndelungată de îngrijire a copilului necesitată de producţia care dura patru luni şi jumătate”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Knightley şi soţul ei, muzicianul James Righton, au doi copii.

„The Essex Serpent”, bazat pe romanul omonim scris de Sarah Perry şi lansat în 2016, are în centru o femeie, recent văduvă, care a ieşit dintr-un mariaj abuziv. Ea se mută din Londra într-un sat din comitatul Essex, unde este intrigată de o superstiţie locală - o creatură mitică, Şarpele de Essex, a revenit în zonă.

Serialul este produs pentru Apple TV Plus de See-Saw Films şi va fi regizat de Clio Barnard („The Selfish Giant”, „The Arbor”).

Knightley, nominalizată la Oscar pentru rolurile din „The Imitation Game” şi „Pride & Prejudice”, era producător executiv al serialului. Ea va putea fi văzută în „Silent Night” al lui Camille Griffin şi urmează să joace în miniseria „The Other Typist”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.