Regizorul James Cameron ia în considerare retragerea din proiectul ”Avatar”, deşi de mai bine de un deceniu este extrem de implicat în dezvoltarea continuărilor blockbuster-ul din 2009, relatează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prima continuare a filmului ”Avatar”, intitulată „The Way of Water”, urmează să apară în cinematografe pe 16 decembrie. Un al treilea film din seria ”Avatar” a fost filmat în sincron cu ”The Way of the Water”, iar o lansare este estimată să aibă loc în 2024.

Cu toate că James Cameron are cu siguranţă o viziune despre mai multe poveşti ”Avatar” după cele două filme, regizorul s-ar putea să nu mai fie la cârma următoarelor proiecte. Cameron a declarat pentru Empire că se gândeşte să lase franciza în mâinile altui regizor după ce va termina filmările la al treilea film.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Filmele Avatar te consumă, oarecum. Am şi alte lucruri pe care le dezvolt şi care sunt interesante. Cred că, în cele din urmă, în timp – nu ştiu dacă după trei sau după patru filme – voi dori să predau ştafeta unui regizor în care am încredere să o preia, ca să pot să fac şi alte lucruri de care sunt interesat. Sau poate nu. Nu ştiu”, a declarat James Cameron pentru Empire.

Chiar şi aşa, Cameron şi-a exprimat entuziasmul cu privire la potenţialul de a-şi îndeplini planul său măreţ cu privire la saga ”Avatar”.

”Al patrulea film este excelent. E formidabil. De fapt, sper să reuşesc. Dar depinde de forţele pieţei. A treia parte este în gata, aşa că apare cu siguranţă. Sper într-adevăr să ajungem să facem părţile patru şi cinci pentru că, în cele din urmă, este o poveste mare”, a subliniat regizorul.

Cameron a lăsat scaunul regizorul în cazul proiectelor la care a muncit ani de zile, precum ”Alita: Battle Angel” din 2019, care a fost în cele din urmă condus de Robert Rodriguez, în timp ce Cameron a rămas a făcut parte din producţia filmului în calitate de producător executiv şi co-scenarist.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.