Cântăreţul Ed Sheeran a câştigat prin firma sa 17,1 milioane de lire sterline în 2018, adică 47.000 de lire sterline pe zi, potrivit site-ului nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Documente recente de la Ed Sheeran Limited au dezvăluit că firma a avut un venit de 32,6 milioane de lire sterline în 2018, înainte de achitarea taxelor de 23 de milioane de lire sterline. 

Suma este cu 4 milioane de lire sterline mai mică decât suma câştigată în 2017, dar mai mare cu 13 milioane de lire sterline faţă de câştigurile din 2016. 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În raportul anual, datat 31 decembrie 2018, Sheeran a precizat că veniturile nete ale companiei au fost de 9,7 milioane de lire sterline - o creştere de peste 2 milioane de lire sterline faţă de anul precedent. 

Ed Sheeran, născut pe 17 februarie 1991, în Halifax (Anglia), a lansat trei albume de studio, 14 EP-uri şi 24 de single-uri solo şi 11 în colaborare cu alţi artişti, dar şi peste 25 de videoclipuri muzicale.

Cântăreţul englez şi-a lansat cel de-al treilea album din carieră, „÷ (Divide)”, pe 3 martie 2017. Albumul se află de 106 săptămâni în topul Billboard 200, unde s-a clasat în top 10 timp de 57 de săptămâni.

El a devenit primul artist din istorie care a ocupat primele două locuri în topul single-urilor din Marea Britanie cu două piese noi, „Shape of You” (dublu certificat „diamant”) şi „Castle On The Hill”, dar şi cel mai ascultat cântăreţ pe Spotify.

Ed Sheeran a fost desemnat de Federaţia Internaţională a Industriei Fonografice (IFPI) drept cel mai bine vândut artist al anului 2017.

La gala premiilor Billboard 2018, Ed Sheeran a primit cinci trofee - la categoriile „Top Artist”, unde i-a învins pe Drake, Kendrick Lamar, Bruno Mars şi Taylor Swift, „Top Male Artist”, „Top Hot 100 Artist”, „Top Songs Sales Artist” şi „Top Radio Songs Artist”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.