East European Comic Con 2020, eveniment care urma să aibă loc în perioada 5 - 8 iunie la Romexpo, a fost reprogramat pentru 3-6 decembrie 2020, spaţiul de desfăşurare rămânând acelaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am fost optimişti şi am luat în calcul orice scenariu pentru a fi pregătiţi. Nu ne-am dorit să ajungem la o reprogramare a evenimentului, însă, în acelaşi timp, nu ne dorim să îi diminuăm calitatea şi conţinutul cu care am obişnuit publicul în cele 7 ediţii de până acum. Aşadar, pentru a ne asigura că atât invitaţii cu care am finalizat contractele, companiile care au confirmat participarea, cât şi publicul pot participa fără nici o restricţie, în deplină siguranţă, am decis să reprogramăm evenimentul pentru 3-6 decembrie 2020”, au transmis joi organizatorii.

Decizia de organizare a ediţiei de toamnă a evenimentului, de la Cluj-Napoca, nu este încă finală, urmând să fie anunţată până la finalul lunii aprilie. În eventualitatea în care evenimentul de la Cluj-Napoca va avea loc, va fi cu cel puţin 30 de zile înainte de ediţia din Bucureşti. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Biletele achiziţionate rămân valabile. Cei care vor să le returneze îşi vor primi banii înapoi. Toate biletele vândute prin intermediul site-ului comic-con.ro pot fi returnate într-un interval de 30 de zile de la data solicitării. Solicitările pot fi formulate până la data de 10 aprilie 2020, inclusiv prin email la contact@comic-con.ro. După data de 10 aprilie se poate opta doar pentru unul dintre cele 3 evenimente Comic Con - cele două de anul acesta şi ediţia de anul viitor.

Pentru biletele cumpărate din magazine sau online, de pe MyTicket/Entertix, Eventim şi IaBilet.ro, solicitările se fac către site-uri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.