Doug Liman va regiza lungmetrajul pe care Tom Cruise plănuieşte să îl filmeze parţial în spaţiu cu ajutorul NASA şi al companiei SpaceX a lui Elon Musk, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liman a mai lucrat cu Tom Cruise pentru „American made” (2017) şi „Edge of Tomorrow” (2014).

El va scrie scenariul şi va fi producător al filmului alături de Cruise.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Nu sunt cunoscute detalii despre producţie şi nici despre acţiunea lungmetrajului.

În prezent, Tom Cruise pregăteşte două noi filme din seria „Mission: Impossible”, a căror producţie este suspendată din cauza crizei sanitare.

La începutul lunii mai, agenţia spaţială americană a transmis că este „încântată" de ideea de a lucra cu starul din „Top Gun" pentru un film la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale, a scris pe Twitter directorul NASA, Jim Bridenstine. El a spus că această iniţiativă ar putea „să inspire o nouă generaţie de ingineri şi de cercetători" pentru „proiecte ambiţioase". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.