Săptămâna pariziană de prêt-à-porter dedicată bărbaţilor, care urma să aibă loc între 23 şi 28 iunie, şi cea de haute couture din 5-9 iulie au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat vineri Federaţia franceză de haute couture şi modă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceasta a precizat: "Condiţiile nu permit desfăşurarea" celor două evenimente din cauza "răspândirii epidemiei de Covid-19 care este pe cale să afecteze întreaga lume", se arată într-un comunicat. 

Această decizie a fost luată cu scopul "de a proteja casele noastre, colaboratorii şi pe toţi cei care lucrează în industria noastră", a subliniat Federaţia, adugând că are în vedere "posibiliatea de proiecte alternative". 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În contextul crizei, giganţii de lux LVMH şi Kering au anunţat în ultimele zile că vor produce măşti, combinezoane şi geluri dezinfectante pentur a combate penuria de materiale de protecţie. 

Atelierele franceze ale caselor Balenciaga şi Yves Saint Laurent care fac parte din grupul Kering vor produce măşti. 

Casa Gucci s-a angajat să fabrice 1,1 milioane de măşti chirugicale şi 55.000 de combinezoane pentru personalul medical din Italia, ţara cea mai afectată de pandemie. 

Concurent al grupului Kering, LVMH s-a lansat în fabricarea "unei cantităţi mari" de geluri hidroalcoolice pentur spitale în trei dintre fabricile sale de pridcţie franceze dedicate parfumurilor şi cosmeticelor (Dior, Guerlain şi Givenchy).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.