Actorul britanic Daniel Craig a confirmat în emisiunea "The Late Show" de la televiziunea CBS că va juca din nou rolul agentului secret James Bond, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Da", i-a spus el prezentatorului Stephen Colbert, înainte de a-i strânge mâna. 

Actorul în vârstă de 49 de ani, care l-a intepretat pe agentul 007 în patru filme, a refuzat până acum să spună dacă va juca din nou acest rol. Însă în timpul emisiunii el a dezvăluit că se ştia acest lucru de "câteva luni". 

"Am discutat despre asta, am încercat să rezolvăm", a spus el. "Am vrut întotdeauna, am avut nevoie de o pauză". 

Următorul film Bond, al 25-lea, va fi lansat în noiembrie 2019. Craig a mai spus că va ultimul rol ca spion. 

Craig i-a urmat lui Pierce Brosnan în rolul Bond, debutând în "Casino Royale" din 2006. De atunci a jucat spionul în "Quantum of Solace" (2008), "Skyfall" (2012) şi "Spectre" (2015).

Scenariul pentru noul film cu James Bond va fi semnat de Neal Purvis şi Robert Wade, care au semnat şi scenariile pentru cele mai recente patru filme ale francizei.

Franciza ”James Bond”, inspirată din romanele scrise de Ian Fleming, conţine 24 de filme, care au generat împreună încasări de peste 7 miliarde de dolari pe plan internaţional. De-a lungul anilor, rolul James Bond a fost interpretat de mai mulţi actori, precum Sean Connery, Roger Moore şi Pierce Brosnan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.