Concertul pe care formaţia britanică Jethro Tull îl va susţine, marţi, la Sala Palatului din Bucureşti va începe la ora 20.00, informează organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accesul publicului în sală se va face începând cu ora 19.00.

Copiii cu vârste de până la 7 ani vor avea acces gratuit, dacă părinţii prezintă un act doveditor. Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru supravegherea copiilor. Minorii cu vârste de peste 7 ani vor putea asista la concert doar pe baza unui bilet valid.

Este interzis accesul cu umbrele, mâncare, băutură, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, obiecte contondente, bagaje sau genţi voluminoase, cuţite, arme, artificii, animale de companie.

Biletele pentru evenimentul de la Sala Palatului din Bucureşti au preţuri între 75 şi 250 de lei şi pot fi cumpărate de pe site-urile eventim.ro, bilet.ro, ticketnet.ro, bilete.ro şi blt.ro, cât şi din magazinele partenere.

Formaţia britanică Jethro Tull a fost înfiinţată de Ian Anderson, în 1967, în Luton. În prezent trupa este formată din: Ian Anderson (flaut, voce, chitară acustică), Florian Opahle (chitară), Scott Hammond (tobe), John O’Hara (clape), David Goodier (bas) şi Ryan O’Donnell (voce şi performance).

Cu 21 de albume de studio, între care s-au remarcat ”Aqualung” (1971), ”Thick as a Brick” (1972) şi ”Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die!” (1976), formaţia este ”una dintre cele mai excentrice trupe progressive rock”, după cum a fost descrisă de revista Rolling Stone. Deşi a cunoscut numeroase modificări de componenţă şi a trecut prin perioade de pauză, Jethro Tull a vândut albume în peste 60 de milioane de copii în toată lumea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.