Cascadorul Paul Fister, supranumit ”Ultimul haiduc”, a murit la vârsta de 72 de ani, a anunţat Uniunea Cascadorilor din România pe pagina de Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Paul Fister s-a născut pe 7 septembrie 1944 şi a participat la realizarea unor filme ca ”Felix şi Otilia”, ”Un comisar acuză”, ”Nemuritorii, ”Pintea”, ”Burebista”, Colierul de turcoaze”, ”Mircea”, ”Şobolanii roşii”. 

În 2016, cascadorul Paul Fister a fost distins cu premiul special al galei Gopo. El a mulţumit tuturor celor care au considerat meritorie întreaga sa carieră şi care l-au propus pentru această distincţie. ”Prin nominalizarea mea, colegii mei cascadori au fost asimilaţi în marea breaslă a cinematografiei”, a declarat cascadorul pe scena Sălii Mari a TNB.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Să iubim cinematografia şi cascadorii cu caii lor”, a mai spus Paul Fister.

"Nu mor caii când vor câinii", aceasta era vorba lui Paul Fister. Din păcate, de aceasta dată, "câinii" nu au mai fost aşa de blânzi. Au muşcat adânc şi au fugit, luându-l odată cu ei pe cel care a fost supranumit "Ultimul Haiduc"...”, au scris membrii Uniunii Cascadorilor pe pagina de Facebook. 

Toţi cei care vor să-i aducă un ultim omagiu, sunt aşteptaţi la capela Cimitirului Raiciu din Buftea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.