Cântăreaţa britanică Adele a cumpărat o casă în valoare de 9,5 de milioane de dolari în Beverly Hills, în apropierea locuinţelor unor vedete precum Jennifer Lawrence, Ashton Kutcher, Mila Kunis, Cameron Diaz şi Nicole Richie, informează TMZ.com, citat de contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cumpărată în urmă cu o lună, noua casă a cântăreţei, construită pe o proprietate de 6.600 de metri pătraţi, are patru dormitoare, şase băi, o piscină, dar şi o casă în copac.

Adele are un portofoliu de proprietăţi în valoare de 23 de milioane de dolari, care include o casă în Kensington şi o casă în Malibu, în valoare de 5 milioane de dolari.

Cântăreaţa va semna un contract în valoare de 131 de milioane de dolari cu compania de înregistrări Sony Music, potrivit unor informaţii din presa internaţională. Graţie noului contract, averea artistei va ajunge la 254 de milioane de doari, afirmă The Sun.

Astfel, Adele va primi cel mai valoros contract acordat vreodată unei cântăreţe, depăşind suma de 102 milioane de dolari, pe care compania Arista i-a oferit-o interpretei Whitney Houston, în anul 2001.

Născută pe 5 mai 1988, Adele este o interpretă şi compozitoare din Marea Britanie, care a declarat de mai multe ori că se consideră ”o cântăreaţă soul care face muzică pop”. În 2008, şi-a lansat primul album de studio, ”19”, care s-a vândut în peste 6 milioane de copii. În 2009, a câştigat două premii Grammy şi a fost supranumită de presa britanică ”Noua Amy Winehouse”.

În 2011, şi-a lansat al doilea album de studio, ”21”, care, datorită unor piese precum ”Rolling in the Deep”, ”Someone Like You” şi ”Set Fire to the Rain”, a avut un succes fenomenal şi s-a vândut în peste 29 milioane de copii pe plan mondial. Acel album i-a adus artistei britanice şase premii Grammy în 2012. În acelaşi an, a înregistrat piesa ”Skyfall”, tema muzicală a filmului onomim din seria ”James Bond”, pentru care a fost premiată cu un Glob de Aur şi un premiu Oscar.

Al treilea album de studio al cântăreţei Adele, ”25”, a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, în momentul lansării sale, pe 20 noiembrie 2015. ”Hello”, ”When We Were Young” şi ”All I ask” sunt primele trei single-uri extrase de pe acest album.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.