Brian May, chitaristul formaţiei Queen, a vizitat un centru de îngrijiri pentru animale salvate în timpul incendiilor din Australia şi a publicat pe site-ul său, pe pagina de Facebook şi Instagram, un videoclip în care a cântat pentru un koala cocoţat pe umărul său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a mers la spitalul pentru animale de la RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals) din Brisbane.

May a publicat vineri fotografii care surprind momentele petrecute cu urşii koala. Chitaristul a cântat la instrumentul său, fără amplificator, pentru un urs koala care părea să aprecieze gestul vizitatorului său. 

Muzicianul s-a angajat personal să susţină RSPCA. Pe Instagram, el a publicat un link pentru donaţii către instituţia australiană. 

Între septembrie 2019 şi începutul anului 2020, incendii necontrolate au devastat milioane de hectare din pădurile Australiei, cauzând moartea a numeroase animale. În ianuarie, a fost avansată cifra de mai mult de un miliard de animale ucise de un cercetător de la Universitatea din Sydney. Imagini cu urşi koala, o specie deja ameninţată cu dispariţia, arşi, gemând de durere, însetaţi, salvaţi de pompieri, de veterinari sau de civili, au făcut înconjurul lumii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.