Justin Trudeau, prim-ministrul Canadei, a avut o apariţie specială, neprogramată, în oraşul Vancouver, vineri seară, atunci când a apărut în ţinută de jogging în mijlocul unui grup de tineri canadieni în momentul în care aceştia realizau o fotografie cu ocazia absolvirii liceului, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul canadian, pasionat de sport, făcea jogging pe esplanada Stanley Park Seawall, vineri seară, şi a trecut în plină alergare pe lângă un grup de tineri, care purtau ţinute de gală în seara balului de absolvire a liceului.

Adam Scotti, fotograful oficial al prim-ministrului Justin Trudeau, a surprins acel moment insolit şi a publicat fotografia pe Twitter.

”Sezonul balurilor de absolvire în Vancouver”, se afirmă în textul care însoţeşte imaginea.

La prima vedere, se poate crede că premierul canadian a dorit să facă o glumă şi să realizeze o ”bombă fotografică”.

”Photobomb” este un termen din limba engleză care desemnează actul - făcut cu intenţie sau fără intenţie - de a apărea, în momentul realizării unei fotografii, în prim-plan sau în fundal, într-o manieră clară, vizibilă, şi care atrage atenţia spectatorului. De cele mai multe ori, scopul este de a face o farsă fotografului sau persoanelor care apar în imagine, ”stricând” contextul fotografiei.

Însă unul dintre liceeni a dezvăluit pentru CBS Canada că el şi colegii lui l-au ”spionat” pe Justin Trudeau, imediat după ce l-au văzut alergând în tricou şi pantaloni scurţi, şi l-au rugat să li se alăture pentru o fotografie.

”Făceam fotografii şi ne plimbam pe dig când l-am văzut pe Justin Trudeau alergând înspre noi”, a dezvăluit Constantine Maragos.

”La început, ne-am spus: «De ce aleargă prim-ministrul Canadei pe dig?». Apoi, am început imediat să strigăm spre Trudeau şi i-am cerut să apară în fotografia noastră”, a adăugat liceeanul.

Premierul canadian a acceptat invitaţia şi a apărut apoi într-o fotografie de grup alături de tinerii absolvenţi de liceu.

Politicianul canadian pare să aibă o predilecţie pentru a apărea în cele mai neaşteptate fotografii, adeseori fără să poarte cămaşă, afirmă BBC.

În august 2016, Justin Trudeau a fost fotografiat în ţinută de surfer în timpul unei vacanţe în Tofino, în provincia British Columbia, alături de o mireasă care se pregătea pentru ceremonia de nuntă, organizată pe plajă.

În aceeaşi lună, o familie canadiană s-a întâlnit din întâmplare cu premierul canadian care tocmai ieşea dintr-o peşteră, în timpul unei drumeţii montane în Parcul Gatineau din Quebec.

Cu acea ocazie, politicianul a acceptat să facă un selfie alături de adolescentul Alexander Godby, în vârstă de 13 ani.

”Atunci când ieşi pe uşă, nici nu ştii ce aventuri te aşteaptă”, a scris pe Facebook tatăl adolescentului, Jim Godby, după neaşteptata întâlnire cu Justin Trudeau.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.