Nouă plângere împotriva lui Bill Cosby. După cum relatează revista People, fostul model Playboy Victoria Valentino îl acuză pe actor că a drogat-o, agresat sexual şi violat-o după o cină în 1969.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În plângerea ei, Victoria Valentino susţine că Bill Cosby i-ar fi dat ei şi prietenei ei pastile pe care să le înghită înainte de a le duce într-un birou. Acolo, modelul,  în vârstă de 80 de ani, spune că şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost agresată sexual când s-a trezit.

Victoria Valentino i-a spus apoi lui Bill Cosby că vrea „să meargă acasă”. Ea mai precizează în plângere că la momentul respectiv era „în imposibilitatea de a-şi da acordul” fiind „neputincioasă din punct de vedere fizic”. Potrivit modelului, trauma provocată de această agresiune a afectat-o ​​nu doar pe ea, ci şi pe „copiii şi nepoţii ei”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

„Sperând adevărul, sper că acest lucru va servi drept moştenire pentru familia mea şi va arăta victimelor că speranţa şi vindecarea sunt posibile”, a spus ea într-o declaraţie transmisă People.

Acuzat de şaizeci de femei

Bill Cosby a jucat rolul tatălui ideal pentru milioane de americani în serialul „Cosby Show” între 1984 şi 1992, dar reputaţia sa a fost zdruncinată după acuzaţiile de viol, hărţuire sexuală şi agresiune sexuală care datează din anii 1960.

În total, aproximativ 60 de femei l-au acuzat public pe Bill Cosby că este un prădător sexual calculat care a folosit alcool şi somnifere pentru a-şi abuza victimele timp de decenii.

Bill Cosby a negat întotdeauna aceste acuzaţii, asigurându-se că toate rapoartele au fost consimţite.

În 2018, comediantul a fost condamnat pentru agresiune sexuală asupra Andreei Constand, o femeie pe care o invitase la el acasă în 2004. Dar în 2021, Curtea Supremă din Pennsylvania a anulat această condamnare.

În 2022, Bill Cosby a fost condamnat şi pentru agresarea sexuală a unei adolescente în 1975, pe când aceasta avea 16 ani. El a fost obligat să plătească despăgubiri în valoare de 500.000 de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.